Veiligheids Maatregelen

Deze zijn verplicht op te volgen!

Veiligheidsmaatregelen Covid 19: 


- Ben je ziek? Blijf thuis! Heeft u koorts? Moet u hoesten, Niezen,..? Heeft u andere symptomen? Blijf thuis en neem contact op voor een nieuwe afspraak.


- Kom op tijd! Ben je toch te vroeg, wacht dan even in je auto en stuur me een smsje dat u in de auto wacht. Er is geen wachtkamer. Je wacht buiten of in de auto. 


- Kom alleen! Uw partner, vriend/ vriendin of uw kindje kan niet meekomen. De oppervlakte van mijn salon is enkel geschikt voor twee personen. (jij en ik) 


- Houd afstand! Als ik geen behandeling aan het uitvoeren ben dan gaan we zoveel mogelijk de afstand van anderhalve meter gaan toepassen.


- Draag uw mondmasker! Het dragen van een mondmasker is verplicht! Heeft u geen mondmasker of bent u uw mondmasker vergeten? Geen probleem, er zijn er te koop in het salon voor €1,50. Het dragen van een Chirurgisch mondmasker is verplicht geen stoffen masker.


- Geen gsm op de tafel! Op uw gsm zijn er heel veel bacteriën aanwezig. Daarom vraag ik om deze in uw tas / jas te laten zitten. 


- Handen ontsmetten! Bij aankomst zal u uw handen moeten ontsmetten. 


- Betaal Contactloos of gepast! U zal met de bankkaart of met de gsm kunnen betalen. Betaald u toch liever cash? Vraag dan op voorhand wat de behandeling zal kosten en betaal met gepast geld. 


- Het raam zal steeds openstaan zodat de lucht goed geventileerd wordt. Hou er dus rekening mee dat het kouder zal zijn. 


- Gebruik van het toilet is verboden. 


Hoe zal uw afspraak verlopen?


Ben je te vroeg? Dan wacht je nog even buiten tot ik je kom halen. 


Bij het binnenkomen zal je zien dat er een krukje in de hal staat. Deze kan je gebruiken om je schoenen uit te doen. Dit krukje wordt na elk gebruik ontsmet. Hier zal er ook ontsmettingsalcohol aanwezig zijn, gelieve deze te gebruiken zodat je handen al ontsmet zijn voor je gebruik gaat maken van de trapleuning. 

Eénmaal boven gaan we beiden onze handen wassen en ontsmetten. 


Het salon zal er vanaf nu al volledig anders uitzien omdat ik verhuist ben van kamer. Dit wil ook zeggen dat we een veilige afstand kunnen behouden wanneer ik niet met een behandeling bezig ben. 

Er is een plexiglas geplaatst op de manicuretafel. Dit omdat we op deze plaats geen anderhalve meter afstand kunnen bewaren. 


Voor de gelnagels zijn er nieuwe penselen aangekocht. Alle Materialen worden ontsmet in de sterilisator en later nogmaals met een ontsmettingsspray. 

Na de behandeling en betaling worden de handen nogmaals ontsmet. 

Bij vertrek zal ik de deur voor u openen zodat enkel ik de deurklink aanraak. Deze zal ook na elk bezoek ontsmet worden. 


Hoe zal ik er uit zien?


Ikzelf zal altijd een mondmasker dragen! Bij elke behandeling wordt er met handschoenen gewerkt en bij de pedicure, epilaties, gelaatsverzorgingen,.. 


Mag ik jullie er even op wijzen dat deze maatregelen verplicht zijn. Dit is voor uw en mijn gezondheid maar ook voor de gezondheid van onze gezinnen. 


Blij dat ik jullie eindelijk terug kan ontvangen!


Tot binnenkort!

Uw schoonheidsspecialiste Shannen