Hallo, 

 

Mijn naam is Shannen Calleeuw!

 

Een schoonheidsspecialiste die met veel liefde en passie haar beroep uitoefent. Al van kleins af ben ik bezig met het lakken van de nageltjes, haar opsteken, massage geven, ... Ik was altijd bezig met het verzorgen van mijn ouders, mezelf, familieleden,… De enige twijfel die ik had was kiezen tussen haarzorg en schoonheidszorg. Maar al snel bleek dat de liefde voor schoonheidszorg groter was dan voor het haar kappen.

 

Mijn passie heeft mij ook door mijn studies gesleurd! Het was niet altijd gemakkelijk om de theorie onder de knie te krijgen maar mijn interesse in het vak gaf mij de kracht om door te doen!

 

De stageplaatsen hebben mij verschillende dingen bijgeleerd. De ene plaats was een eenmanszaak waar er heel een nauw contact was met de klanten. De andere plaats daarentegen was een groot instituut met een wellness en B&B. Door op deze twee plaatsen te werken ben ik gaan inzien dat ik eigenlijk iets tussenin wil. Een klein instituut maar toch een plaats waar mensen een heel ontspannen gevoel kunnen hebben.

 

In 2015 startte ik mijn eigen bedrijfje op, dit in bijberoep. Een klein kamertje bij mijn ouders thuis waar ik vroeger studeerde. Een plooibare behandeltafel werd aangekocht om nageltjes te doen en ik kon mijn eerste klantjes verwelkomen. Met kleine stapjes groeide mijn bedrijfje op tot een succesvolle zaak. In 2017 besliste ik om het te schilderen, een kwalitatieve behandeltafel aan te kopen en te investeren in nog betere producten. 

 

In 2020 gaan we groter! Zelf verhuis ik naar mijn eigen stekje maar het salon blijft in mijn ouderlijk huis. Mijn slaapkamer zal worden omgebouwd tot een schoonheidsinstituut. Er komen nieuwe producten voor het gelaat en nieuwe apparatuur. Hier kijk ik enorm naar uit en ik hoop jullie dan ook allemaal te mogen verwelkomen!

 

Cursussen volgen om helemaal bij te blijven vind ik zeer belangrijk! Hierdoor heb ik ook een cursus gevolgd voor schoonheidszorgen bij kankerpatiënten. De basis om te weten wat wel en niet mag bij deze klanten, is zeer belangrijk. Perfectie trainingen en nieuwe technieken / behandelingen blijven op mijn “to do list” staan.

 

Veel mensen vragen zich af wat ik het liefste doe van behandelingen, maar ik doe alles graag. Dit omdat ik uit elke behandeling een voldoening haal en iedereen met een lach naar buiten zie gaan. De mensen tevreden maken, zich goed doen voelen in hun vel, hun hart te doen luchten of hun even tijd laten nemen voor hun zelf. Dat is de reden waarom ik deze job graag doe.